Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλές αναφορές για καταγραφή ύπνου και ποσοστών οξυγόνου στο αίμα για το νέο Apple Watch

*
Ολοένα και περισσότερες πηγές επιβεβαιώνουν πως το νέο Apple Watch θα είναι σε θέση να καταγράφει τόσο τον ύπνο του χρήστη, όσο και τα ποσοστά του οξυγόνου στο αίμα του, μέσω σχετικών αισθητήρων. Οι πληροφορίες αυτές ήταν ήδη γνωστές, ωστόσο πλέον φαίνεται να έρχονται από πολλές και διαφορετικές πηγές και δείχνουν πως έχουν κάποια βάση. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα είναι hardware based και δεν θα προστεθούν σε παλαιότερες εκδόσεις του smartwatch, οι οποίες και θα υποδεχτούν το watchOS v6.1. Μένει απλά να δούμε την καταγραφή ποσοστών οξυγόνου στο αίμα, καθώς υπήρχαν αναφορές πως το σχετικό hardware υπάρχει και σε παλαιότερα Apple Watch. Περισσότερα για τα νέα Apple Watch στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*